Μετακόμιση Κατοικίας

Η εταιρία μας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της κάνει την μετακόμιση του σπιτιού σας μια απλή και εύκολη διαδικασία. Το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει να συσκευάσει κατάλληλα οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο αντικείμενο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας. Επιπλέον σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες θα αναλάβει την αποσύνδεση των ηλεκτρικών σας συσκευών όπως για παράδειγμα το ψυγείο, η κουζίνα, το air condition κ.τ.λ. και την επανασύνδεση τους στη νέα σας κατοικία.

Για τις μετακομίσεις κατοικιών που βρίσκονται σε κάποιο όροφο κάνουμε χρήση σύγχρονου ανελκυστήρα μετακομίσεων ο οποίος έχει δυνατότητα προσέγγισης μέχρι 9 ορόφους και αντοχή βάρους 400 kg.

metakomisi-spiti-1.jpg

Αν θέλετε μια γρήγορη και εύκολη μετακόμιση...

καλέστε μας στο 210.53.23.162 & 6932.358.540
ή

Συμπληρώστε τη φόρμα Προσφοράς!

metakomisi-spiti-2.jpg

Συσκευασία

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο αναλαμβάνει να συσκευάσει με σωστά ποιοτικά υλικά οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε όπως για παράδειγμα έπιπλα, ρούχα, πιάτα, ποτήρια, έργα τέχνης, προσωπικά είδη κ.α.

metakomisi-spiti-3.jpg

Αποθήκευση

Η εταιρία μας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις μετακόμισης, αναλαμβάνει να αποθηκεύσει στις εγκαταστάσεις της, αντικείμενα που δεν χρειάζεστε άμεσα στο νέο σας σπίτι για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

metakomisi-spiti-4.jpg

Αποσυναρμολόγηση

Η εταιρία μας θέλοντας να κάνει την μετακόμιση εύκολη υπόθεση για εσάς, αναλαμβάνει να αποσυναρμολογήσει ράφια, βιβλιοθήκες, συνθέσεις επίπλων κ.α.

Συχνές Ερωτήσεις

Σκέφτομαι να αλλάξω διαμέρισμα. Πόσο κοστίζει μία μετακόμιση;

Το κόστος μεταφοράς των μετακομίσεων ποικίλει αναλόγως τον όγκο των πραγμάτων που θέλετε να μεταφέρετε και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών. Γι' αυτό το λόγο συνεργάτης της εταιρίας μας προσέρχεται στο χώρο σας δωρεάν, για να κοστολογήσει τη μετακόμιση και να σας δώσει μία οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη και τώρα που θα πάρω πτυχίο θα επιστρέψω στην Αθήνα. Μπορείτε να αναλάβετε την μεταφορά;
Τώρα που μετακομίζω πρέπει να ψαξω να βρω μάστορες για να μου αποσυνδέσουν τις ηλεκτρικές μου συσκευές;
Μένω στον 3ο όροφο και θέλω να μετακομίσω. Θα υπάρξουν φθορές στο κτήριο της πολυκατοικίας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης;
Θέλω να μετακομίσω. Μπορώ να μισθώσω μόνο το φορτηγό της εταιρίας σας και να αναλάβω εγώ την οργάνωση και την φορτοεκφόρτωση;

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες και παρέχουμε δόσεις για την εξόφληση των υπηρεσιών μας!