Μετακόμιση Επιχείρησης

Η μετακόμιση επαγγελματικών χώρων απαιτεί σωστή οργάνωση και προγραμματισμό για κάθε εργασία που γίνεται κατά την μεταφορά. Οι έμπειροι μεταφορείς μας θα μεταφέρουν με ασφάλεια ολόκληρο τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας. Επιπλέον σε συνεργασία με έμπειρους τεχνικούς, αναλαμβάνουμε την αποσυναρμολόγηση των συνθέσεων του γραφείου και λοιπού εξοπλισμού της εταιρίας σας και την επανασυναρμολόγηση αυτών στον νέο σας επαγγελματικό χώρο.

Για τις μετακομίσεις επιχειρήσεων που βρίσκονται σε κάποιο όροφο, κάνουμε χρήση σύγχρονου ανελκυστήρα μετακομίσεων ο οποίος έχει δυνατότητα προσέγγισης μέχρι 9 ορόφους και αντοχή βάρους 400 kg.

metakomisi-etairia-1.jpg

Αν θέλετε μια γρήγορη και εύκολη μετακόμιση της επιχείρησης σας...

καλέστε μας στο 210.53.23.162 & 6932.358.540
ή

Στείλτε μας Μήνυμα!

metakomisi-etairia-2.jpg

Μεταφορά Αρχείου

Η μεταφορά αρχείου μίας επιχείρησης που αλλάζει έδρα είναι σημαντικό να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη συλλογή, τη συσκευασία και τη μεταφορά του αρχείου σας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας υποδείξεις. 

metakomisi-etairia-3.jpg

Μεταφορά Μηχανημάτων

Η μεταφορά μηχανημάτων και η εγκατάσταση αυτών στο νέο σας επαγγελαματικό χώρο γίνεται από ειδικευμένους μεταφορείς και χειριστές μηχανολογικού εξοπλισμού που τηρούν κατά γράμμα τους κανόνες ασφαλείας.

metakomisi-etairia-4.jpg

Αποθήκευση

Η εταιρία μας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τη μεταφορά της επιχείρησης σας αναλαμβάνει να αποθηκεύσει σε δικό της χώρο, αντικείμενα και εξοπλισμό της επιχείρησης σας που δεν χρειάζεστε άμεσα στο νέο σας χώρο. 

Συχνές Ερωτήσεις

Στα γραφεία της εταιρίας μας έχουμε μεγάλες συνθέσεις γραφείων. Μπορείτε να αναλάβετε τη μεταφορά;
Ναι, σε συνεργασία με ειδικούς τεχνικούς η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση και μεταφορά του εξοπλισμού της εταιρίας σας.
Είμαι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με ρούχα και θέλω να μεταφερθώ σε νέο χώρο. Μπορείτε να αναλάβετε τη μεταφορά;
Ποια η διαδικασία για τη μεταφορά μίας εταιρίας;
Μπορούμε να μισθώσουμε φορτηγό της εταιρίας σας και να αναλάβουμε εμείς την οργάνωση και την φορτοεκφόρτωση;

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες και παρέχουμε δόσεις για την εξόφληση των υπηρεσιών μας!