Μεταφορές Ογκωδών Αντικειμένων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφορές ογκωδών ηλεκτρικών συσκευών και βαρέων επίπλων. Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος (αναβατόριο) είναι συνήθως απαραίτητη για την ασφαλή ανέλκυση και καθέλκυση των ογκωδών αντικειμένων.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν, τηλεσκοπικό ανελκυστήρα αποφεύγονται οι ζημιές τόσο στα αντικείμενα όσο και στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας. Σε περίπτωση όμως που η πρόσβαση των γερανών είναι αδύνατη, το προσωπικό της εταιρίας με ειδικό ατομικό εξοπλισμό (όπως ιμάντες μεταφοράς) θα διεκπεραιώσει με ασφάλεια την απαιτούμενη διαδικασία.

ogkwdi.jpg

Αν θέλετε να μεταφέρετε τα ογκώδη αντικείμενα σας χωρίς φθορές...

καλέστε μας στο 210.53.23.162 & 6932.358.540
ή

Στείλτε μας Μήνυμα!

piano.jpg

Μεταφορά Πιάνου

Η εταιρία μας έχοντας εμπειρία στην μεταφορά ογκωδών αντικειμένων θα μεταφέρει με την κατάλληλη προσοχή που αρμόζει στο εν λόγω μουσικό όργανο. Δεδομένου ότι το πιάνο έχει ακανόνιστο σχήμα, πράγμα που δυσκολεύει τη μεταφορά του, οι έμπειροι μεταφορείς μας θα το μεταφέρουν με ασφάλεια χωρίς να υποστεί φθορές και χτυπήματα.

ilektrikes-suskeues.jpg

Ηλεκτρικές Συσκευές

Η εταιρία μας με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει αλλά και σε συνεργασία με επαγγελματίες ηλεκτρόλογους και ψυκτικούς αναλαμβάνει εκτός από τη μεταφορά της κουζίνας, του ψυγείου, του πλυντηρίου σας και την αποσύνδεση της οικοσυσκευής σας. Κατόπιν της μεταφοράς της στο νέο χώρο επανασυνδέουμε τη συσκευή σας η οποία είναι έτοιμη προς χρήση.

ogkwdi-3.jpg

Έπιπλα

Η εταιρία μας, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει, θα μεταφέρει με ασφάλεια όλα τα έπιπλα που έχετε στο σπίτι σας ότι σχήμα κι αν έχουν. Σε περιπτώσεις συνθέσεων αναλαμβάνουμε την αποσυναρμολόγηση τους για καλύτερη μεταφορά.

Συχνές Ερωτήσεις

Μένω στον 3ο όροφο και θέλω να αλλάξω τον καναπέ μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε για τη μεταφορά;
Φυσικά. Αναλαμβάνουμε όλες τις μεταφορές ογκωδών αντικειμένων ακόμη κι αν βρίσκονται σε κάποιο όροφο.
Θέλω να χαρίσω το πιάνο που έχω σπίτι μου στην ανιψιά μου αλλά σκέφτομαι πολύ τη μεταφορά του. Πώς θα το μεταφέρω στο σπίτι της;
Θέλω να δώσω το παλιό μου ψυγείο σε έναν φίλο. Μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά;
Μένω στον 5ο όροφο μίας πολυκατοικίας και θέλω να μεταφέρω ένα πλυντήριο. Σίγουρα θα αντέξει το βάρος το μηχάνημα;

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες και παρέχουμε δόσεις για την εξόφληση των υπηρεσιών μας!