Μεταφορές Εμπορευμάτων

Η εταιρία αξιοποιώντας συνεργασίες σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο και μέσο εμπορευματικών σταθμών παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων εδάφους (πόρτα - πόρτα). Τα εμπορεύματα διανέμονται και καταλήγουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς και με υπηρεσία παρακολούθησης αποστολής.

Τα εμπορεύματα προς μεταφορά συλλέγονται στα αστικά κέντρα από μικρά φορτηγά (φορτάμαξα) και καταλήγουν σε εμπορευματικούς σταθμούς από όπου φορτώνονται σε μεγαλύτερα φορτηγά και δρομολογούνται ανάλογα με τον προορισμό τους. Συνδυάζοντας λοιπόν κατάλληλα τις μικρές ή μεγάλες αποστολές εμπορευμάτων ο πελάτης θα λάβει την ταχύτερη παράδοση των εμπορευμάτων στην καλύτερη τιμή.

metafores-1.jpg

Αν θέλετε μεταφορά με Ασφάλεια, Συνέπεια και Χαμηλό κόστος...

καλέστε μας στο 210.53.23.162 & 6932.358.540
ή

Στείλτε μας Μήνυμα!

epikindina.jpg

Επικίνδυνα Εμπορεύματα

Η εταιρία μας έχοντας εναρμονιστεί πλήρως με τους κανόνες ασφάλειας που επιβάλει η συνθήκη A.D.R. (Accord Dangerous Routtier), η οποία ορίζει ρητά τις διαδικασίες μεταφοράς των επικίνδυνων εμπορευμάτων, διαθέτει κατάλληλα οχήματα και πιστοποιημένους έμπειρους οδηγούς για τις μεταφορές εμπορευμάτων κλάσης 2 μέχρι 9. Δείτε αναλυτικά τις κλάσεις δεξιά στο αναδυόμενο μενού.

Οι οδηγοί μας είναι πιστοποιημένοι για μεταφορά...

Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Κλάσης Νο 2

Άδεια μεταφοράς για αέρια πεπιεσμένα υγροποιημένα ή διαλυόμενα υπό πίεση.

Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Κλάσης Νο 3
Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Κλάσης Νο 4
Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Κλάσης Νο 5
Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Κλάσης Νο 6
Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Κλάσης Νο 8
Επικίνδυνων Εμπορευμάτων Κλάσης Νο 9
metafores-2.jpg

Αστικές Διανομές

Κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς η εταιρεία μας αναπτύσσει υπηρεσίες διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας τρίτων (3PL service) με επιτυχία στο χώρο των εγχωρίων μεταφορών. Με ιδιόκτητα φορτηγά αναλαμβάνουμε καθημερινά την περισυλλογή και την παράδοση σε σπίτια, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, πρακτορεία μεταφορών για όλη την Ελλάδα, μέσω συνεργαζομένων πρακτορείων μεταφορών παραδίδοντας τα εμπορεύματα με ασφάλεια και συνέπεια.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες και παρέχουμε δόσεις για την εξόφληση των υπηρεσιών μας!